Om

I’m a researcher and licensed psychologist since 1975,  practicing since 1991  as an investigative forensic psychologist in my own company called Testimonia. Mostly I make investigations in complicated custody and sexual abuse cases, and  after that I am called to present and to answer questions  regarding my investigations in court. I have given witness in courts all over  Sweden, also often in Norway and occasionally in some other countries. Until October 2014 the number of cases I have investigated is well above 250. Often I lecture, also on international conferences, and write articles and books. Two wide concepts might  summarize my investigative work and research: democracy and human rights.

 

Lena Hellblom Sjögren, PhD, licensed psychologist

Testimonia

Mon Mogattu 76

79397 Siljansnäs

Sweden

+46709888868

 

4 tankar på “Om

 1. Hej,

  Önskar komma i kontakt med dig ang föräldraalienation. Gärna via telefon.
  Betalar gärna ett arvode för din tid. Även tacksam för tips och råd om vart jag kan vända mig om du inte har tid själv. Söker expertis inom föräldraalienation. Även där en förälder med svårupptäckt personlighetsstörning påverkar sina barn till att ta avstånd från den andra föräldern genom mycket subtilt och svårupptäckt agerande.
  Fick info om dig genom barnpsykologen Anna Nordström.

  Ludmilla Janeck
  0708247545
  Ludmilla.janeck@hotmail.se

  Gillad av 1 person

 2. Behöver hjälp innan måndag då hf är.
  Sakkunnig utsedd person av tingsrätten är ej objektiv & jobbar ihop med soc.
  Hon har alltså ej kunskap om alienation som vi bad om i tingsrätten och anser att sonen som vi inte sett på 2 år inte behöver mej, mormor, morfar, storasyster trots att vi bevisar alienation av alla.
  Snälla hjälp!

  Gilla

 3. Hej! Jag hittade ditt namn i handlingar från en förening som hette FFI, Familjer mot Falska Incestminnen. Min ena biologiska syster började som dryg 40-åring anklaga våra föräldrar för grova övergrepp och har brutit helt med alla oss andra sen dess, början av 90-talet. Hon fortsätter dock förstöra för oss andra, senast nyligen då hon förstörde en förundersökning där min ena dotter är målsägande gällande övergrepp när hon var liten av sin farfar. Min ”syster” har kontaktat polisen och säger att det är jag som påverkat min dotter att säga farfar när det egentligen är morfar. Du är insatt i det här och jag är desperat. Vad kan jag göra? Jag kan tillägga att min syster ramlade i den här fällan när hon själv utbildade sig till gestaltterapeut och gick till en Sonja Kubulenso i Gävle, som själv ”upptäckte” att hon var ett exakt likadant offer som hon sen hjälpte min syster att se att även hon var. MVH Carin Bernström

  Gilla

 4. Hej

  Det skulle vara så intressant att få höra från dig din syn på hur insatta våra domstolar är i PA. Har utvecklingen gått framåt eller står den still.
  Vi kommer förhoppningsvis inom några månader att äntligen få vår sak prövad i Tingsrätten, men som sagt vi har ingen aning om huruvida de känner till sådana här fenomen.

  Farmor

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.