BARNETS RÄTT TILL FAMILJELIV – LHS senaste bok gratis som pdf

Lena Hellblom Sjögren 2017-04-28

BARNETS  RÄTT TILL FAMILJELIV borde vara en självklarhet i Sverige år 2017. Så är inte fallet. Min bok med denna titel blir mot denna bakgrund nu i sin helhet tillgänglig på denna blogg. Sprid gärna boken till socialsekreterare, advokater, människorättskämpar, drabbade föräldrar, politiker och andra som kommer i kontakt med dessa frågeställningar.

Förord: 9 feb-12 Klettes förord

Boken, del 1: Del_1

Boken, del 2: Del_2

Vill du ha boken i pappersformat kan du beställa den genom Bokus.

Eller, enklast (för mig som då slipper skriva ut fraktsedalar och ta mig till ett Schenkerombud),genom att sätta in 200 kr  per bok du beställer på bankgiro för Testimonia och 3V-förlaget  i Dalarnas bank: 347-6645.

Du måste skriva namn och adress, enklast per mail till mail@testimona.se. Då kan du – om du önskar – få information om den internationella konferens med temat BARNEN BEHÖVER BÅDA som anordnas 24-25 augusti 2018 i Stockholm av PASG/Parental Alienation Study Group.